Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g44g15kcal1.1g1.5g0g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g121kcal7.6g6.8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko74g60kcal3.8g3.4g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal1.9g1.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.6g3.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493