Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 2.9g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 10g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 10g4kcal0g0.8g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g10g36kcal1.5g5.8g0.8g1g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g483kcal7.4g57.6g24g3.8g
Valittu annoskoko74g241kcal3.7g28.8g12g1.9g
Annoskoko puolitettuna37g121kcal1.9g14.4g6g1g
Arvot/100g100g327kcal5g39g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790