Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5.6g36kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g146kcal0.8g15.2g8.2g3.2g
Valittu annoskoko74g73kcal0.4g7.6g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal0.2g3.8g2.1g0.8g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498