Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali229g48kcal2.8g7.8g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g219g591kcal37.2g0g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2024kcal101.8g25.8g167g11.2g
Valittu annoskoko730g1012kcal50.9g12.9g83.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna365g506kcal25.5g6.5g41.8g2.8g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459