Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3271g590kcal18.3g81.8g13.1g22.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1869g374kcal24.3g56.1g3.7g0g
Rypsiöljy 252g2231kcal0g0g252.3g0g
Emmental, mustaleima187g766kcal54.2g0g59.8g0g
Herkkusieni säilyke 1589g269kcal33.4g3.2g4.8g38.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g463kcal2.8g4.2g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g9388kcal266g290.6g765.6g122g
Valittu annoskoko7308g4694kcal133g145.3g382.8g61g
Annoskoko puolitettuna3654g2347kcal66.5g72.7g191.4g30.5g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087