Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2332g933kcal11.7g279.8g4.7g0g
Juuressose Pirkka 500g2332g933kcal16.3g207.5g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.7g6.1kcal0.1g1g0.3g0.7g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g70g630kcal0g0g70g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g210g588kcal39.9g0.1g46.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g6238kcal140.4g986g252.2g2.6g
Valittu annoskoko7308g3119kcal70.2g493g126.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna3654g1560kcal35.1g246.5g63.1g0.7g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522