Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1686g1146kcal25.3g247.8g3.4g13.5g
Porkkana 1462g478kcal9.1g81.3g2.9g37.3g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 1621g1312kcal25.4g272.8g0.8g48.6g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.9g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 594g848kcal74.3g1.8g60.9g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g108g379kcal0g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g8552kcal275g1251g221.2g205.2g
Valittu annoskoko7308g4276kcal137.5g625.5g110.6g102.6g
Annoskoko puolitettuna3654g2138kcal68.8g312.8g55.3g51.3g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967