Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1609g407kcal8g67.6g3.2g30.6g
Nauris 1189g326kcal11.9g49.9g3.6g22.6g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2448g442kcal13.7g61.2g9.8g17.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 420g1255kcal75.5g5g104.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1049g1322kcal115.4g3.1g94.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g600kcal17.8g122.4g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g8928kcal495.6g658.6g437.6g167g
Valittu annoskoko7308g4464kcal247.8g329.3g218.8g83.5g
Annoskoko puolitettuna3654g2232kcal123.9g164.7g109.4g41.8g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713