Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g360g86kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g9g74kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1462g440kcal11.4g49.8g20.2g25.6g
Valittu annoskoko731g220kcal5.7g24.9g10.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna366g110kcal2.9g12.5g5.1g6.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886