Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)112g28kcal1.1g6.2g0g1.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 253g74kcal2.4g11.4g1g4.8g
Jauheliha, sika-nauta 211g467kcal36.9g0g35.8g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g67g243kcal15.5g0g20.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 28g86kcal1g1.2g8.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1462g1807kcal115.4g39.4g130.8g13g
Valittu annoskoko731g903kcal57.7g19.7g65.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna366g452kcal28.9g9.9g32.7g3.3g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560