Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman320g543kcal38.4g0g32g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.8g25kcal0.8g1.6g1.7g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1894kcal87.2g54.8g124g1.6g
Valittu annoskoko732g947kcal43.6g27.4g62g0.8g
Annoskoko puolitettuna366g474kcal21.8g13.7g31g0.4g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475