Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%188g319kcal37.5g0g18.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g338g547kcal28.4g40.5g26.7g15.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g188g225kcal4.3g9g18.8g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2515kcal140.4g99g166.2g31.8g
Valittu annoskoko732g1258kcal70.2g49.5g83.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna366g629kcal35.1g24.8g41.6g8g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257