Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto125g425kcal25g0g36.2g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 416g146kcal19.2g8.1g1.2g10.4g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)17g45kcal2g2.2g3.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g83g265kcal1.9g2.5g27.5g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1828kcal99.6g36.4g136.6g24g
Valittu annoskoko732g914kcal49.8g18.2g68.3g12g
Annoskoko puolitettuna366g457kcal24.9g9.1g34.2g6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036