Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g89g88kcal7.9g6.3g3.2g0.7g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g250g425kcal50g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 393g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1027kcal115.8g12.6g56.4g1.4g
Valittu annoskoko732g514kcal57.9g6.3g28.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna366g257kcal29g3.2g14.1g0.4g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505