Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1337g858kcal42.8g64.4g46.8g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g334g1237kcal46.5g242.3g8.4g13.7g
Kananmuna kuoreton 368g525kcal46g1.1g37.7g0g
Chilikastike original, Felix201g177kcal3.4g30.1g0.2g0g
Persilja 401g110kcal5.5g4.4g0.8g32.1g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1337g802kcal5.3g200.5g1.3g18.7g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 3343g4930kcal718.6g0g227.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14640g17274kcal1736.2g1085.6g645g129.2g
Valittu annoskoko7320g8637kcal868.1g542.8g322.5g64.6g
Annoskoko puolitettuna3660g4319kcal434.1g271.4g161.3g32.3g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152