Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3200g5440kcal384g0g320g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)88g246kcal8.3g15.8g16.7g0.4g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2000g1200kcal20g90g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14656g18957kcal873.6g547.6g1239.2g17.6g
Valittu annoskoko7328g9479kcal436.8g273.8g619.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna3664g4739kcal218.4g136.9g309.8g4.4g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475