Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Tuorekurkku, annos 50g290g116kcal1.7g4.1g0.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow105g105kcal24.2g0g1.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g150g241kcal25.6g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1467g999kcal105.2g22.8g34g5.2g
Valittu annoskoko734g499kcal52.6g11.4g17g2.6g
Annoskoko puolitettuna367g250kcal26.3g5.7g8.5g1.3g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533