Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio2805g2525kcal126.2g140.3g168.3g0g
Paprika vihreä 701g149kcal6.6g17.5g2.1g13.3g
Purjosipuli 561g128kcal10.2g13.5g1.1g11.8g
Sinappi 140g184kcal6.1g19.8g8.4g2.4g
Tilli, tuore 42g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Kananmuna, keitetty 3086g4402kcal385.7g9.3g316.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g14802kcal1072.8g401.6g993g56.8g
Valittu annoskoko7336g7401kcal536.4g200.8g496.5g28.4g
Annoskoko puolitettuna3668g3701kcal268.2g100.4g248.3g14.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251