Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4200g6972kcal798g0g420g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1400g1852kcal36.8g44.8g168g0g
Kananmuna kuorineen punnittu476g600kcal52.4g1.4g42.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.9g2.1g2.1g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 35g98kcal3.8g13.4g1.2g9.3g
Kaurahiutale 280g1048kcal40.6g159.6g20.4g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g21861kcal1895.6g585.4g1311.8g102.6g
Valittu annoskoko7336g10931kcal947.8g292.7g655.9g51.3g
Annoskoko puolitettuna3668g5465kcal473.9g146.4g328g25.7g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897