Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 629g4566kcal7.5g2.5g511.7g0g
Kananmuna kuoreton 769g1097kcal96.2g2.3g78.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 546g1801kcal10.9g16.4g190.9g0g
Manteli 699g4307kcal168.3g46.2g377.6g50.4g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.4g0g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g1399g3567kcal82.5g44.8g334.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 699g2309kcal14g21g244.8g0g
Punaherukka 1049g594kcal15.1g78.7g4.2g52.4g
Mustaherukka 1014g598kcal10.7g79.1g4.1g58.8g
Mansikka 420g195kcal2.1g35.2g0.8g8g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g38653kcal821.8g789g3494.4g339.8g
Valittu annoskoko7336g19326kcal410.9g394.5g1747.2g169.9g
Annoskoko puolitettuna3668g9663kcal205.5g197.3g873.6g85g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647