Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3500g2412kcal177.1g327.6g14g108.5g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Cashewpähkinä 420g2412kcal84g79g194.7g14.7g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g28g109kcal14.3g10.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g12569kcal562g874.4g701.2g260.6g
Valittu annoskoko7336g6284kcal281g437.2g350.6g130.3g
Annoskoko puolitettuna3668g3142kcal140.5g218.6g175.3g65.2g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928