Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g6854g9252kcal1165.1g143.9g466g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g154g591kcal36.9g0g50.8g0g
Rypsiöljy 196g1732kcal0g0g195.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 98g1.2kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g35g1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14672g23154kcal2404.6g287.8g1425.8g0g
Valittu annoskoko7336g11577kcal1202.3g143.9g712.9g0g
Annoskoko puolitettuna3668g5788kcal601.2g72g356.5g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679