Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Jauheliha, sika-nauta 1001g2217kcal175.2g0g170.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g2263g3282kcal119.9g656.3g15.8g29.4g
Maito, Kevyt3104g1428kcal99.3g149g46.6g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g501g1402kcal95.1g0g110.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g17421kcal1040.6g1636g731.8g67.4g
Valittu annoskoko7340g8711kcal520.3g818g365.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna3670g4355kcal260.2g409g183g16.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040