Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1001g327kcal6.2g55.7g2g25.5g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48g2g17g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1668g2087kcal350.3g0g75.1g0g
Naudan paahtopaisti1668g1852kcal360.3g0g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g9073kcal1459.6g207.4g245g85g
Valittu annoskoko7340g4536kcal729.8g103.7g122.5g42.5g
Annoskoko puolitettuna3670g2268kcal364.9g51.9g61.3g21.3g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355