Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2403g1442kcal88.9g175.4g48.1g0g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 826g2596kcal87.2g490.7g18.2g45.4g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.7g0g
Tonnikala vedessä 1802g1882kcal404.4g0g27g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g601g1562kcal180.2g12g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g19887kcal1940.6g1411.6g705.4g91.4g
Valittu annoskoko7344g9944kcal970.3g705.8g352.7g45.7g
Annoskoko puolitettuna3672g4972kcal485.2g352.9g176.4g22.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933