Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)720g612kcal7.2g25.2g50.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g2520g428kcal40.3g55.4g5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3600g1080kcal165.6g68.4g10.8g57.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)396g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g5829kcal442g347.8g278.4g130.2g
Valittu annoskoko7344g2914kcal221g173.9g139.2g65.1g
Annoskoko puolitettuna3672g1457kcal110.5g87g69.6g32.6g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207