BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)5990g11381kcal898.5g47.9g838.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka599g491kcal20.4g113.8g6g6g
Soijakastike 419g253kcal21.7g39.8g0.3g0g
Hunaja 240g792kcal1.2g193.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu96g100kcal7.6g15.6g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14688g26033kcal1898.8g821.4g1691g16g
Valittu annoskoko7344g13017kcal949.4g410.7g845.5g8g
Annoskoko puolitettuna3672g6508kcal474.7g205.4g422.8g4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811