Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 376g66kcal6.9g1.5g1.9g7.1g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g19g14kcal1.4g1.8g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 251g828kcal5g7.5g87.8g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g2051kcal28.8g30.2g200.4g17.6g
Valittu annoskoko735g1026kcal14.4g15.1g100.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna368g513kcal7.2g7.6g50.1g4.4g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958