Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g667g700kcal53.3g93.3g13.3g66.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g217kcal0g0g24.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g35g136kcal11.6g0g10g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g2110kcal129.8g186.8g95.8g133.4g
Valittu annoskoko735g1055kcal64.9g93.4g47.9g66.7g
Annoskoko puolitettuna368g528kcal32.5g46.7g24g33.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308