Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Dolmio Light Classico Bolognese125g46kcal1.5g9.7g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1440kcal85.4g68.6g92.2g4.8g
Valittu annoskoko735g720kcal42.7g34.3g46.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna368g360kcal21.4g17.2g23.1g1.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806