Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 106g364kcal6.4g80.3g0.7g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)125g206kcal3.7g5g18.7g0g
Ruokasuola jodioitu 4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1140kcal20.2g170.6g38.8g4.8g
Valittu annoskoko735g570kcal10.1g85.3g19.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna368g285kcal5.1g42.7g9.7g1.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469