Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Vihreitä papuja,pakaste1600g480kcal32g72g8g38.4g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Feta Patros 200 g800g1904kcal128.5g5.6g152g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl120g1080kcal0g0g120g0g
Chili paprika punainen96g38kcal1.9g8.6g0g0g
Tomaatti 1200g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14704g9222kcal416.8g482.4g592.8g200.4g
Valittu annoskoko7352g4611kcal208.4g241.2g296.4g100.2g
Annoskoko puolitettuna3676g2306kcal104.2g120.6g148.2g50.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939