Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4800g9375kcal897.1g0g648g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2000g2200kcal46g80g200g0g
Tilli, tuore 480g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14704g23520kcal1925.4g184g1704g20.2g
Valittu annoskoko7352g11760kcal962.7g92g852g10.1g
Annoskoko puolitettuna3676g5880kcal481.4g46g426g5.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676