Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1040g2860kcal301.6g1g176.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g480g1646kcal58.6g322.1g3.8g37g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4000g1823kcal120g192g60g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Ketsuppi, euro shopper72g72kcal0.7g16.6g0.4g0.9g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1200g1572kcal216g15.6g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14712g20313kcal1500.8g1477.6g887.8g96.2g
Valittu annoskoko7356g10156kcal750.4g738.8g443.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna3678g5078kcal375.2g369.4g222g24.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826