Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 40g5.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Cashewpähkinä 20g115kcal4g3.8g9.3g0.7g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g50g170kcal0g39.5g0.8g2g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g347g364kcal36.4g3.5g22.6g2.1g
Seesamiöljy, Amoy3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g134g154kcal12g26.3g0.5g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g1760kcal108.4g160g74.4g37.2g
Valittu annoskoko736g880kcal54.2g80g37.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna368g440kcal27.1g40g18.6g9.3g
Arvot/100g100g120kcal7.4g10.9g5.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735