Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g401g281kcal64.2g0g1.2g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Ruokakerma Valio 5%201g120kcal2.4g5.6g10g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g959kcal138g19g33g6.4g
Valittu annoskoko736g480kcal69g9.5g16.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna368g240kcal34.5g4.8g8.3g1.6g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968