Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 437g168kcal4.4g30.2g0.9g10.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g118kcal0g0g13.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja20g66kcal0.2g16.1g0g0g
Saksanpähkinä 31g208kcal4.5g1g20g4.9g
Vuohenjuusto President131g338kcal24.9g0.7g26.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g103g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1473g1855kcal70.6g106.4g120.8g35.2g
Valittu annoskoko737g927kcal35.3g53.2g60.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna368g464kcal17.7g26.6g30.2g8.8g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701