Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g129g123kcal9.1g19.4g1.3g10.3g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g129g129kcal10.3g19.4g1g10.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.4g6.3kcal0.6g0.8g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Ruokakerma ingman 5%113g96kcal3.9g6.8g5.6g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1474g783kcal50.4g100.8g19.2g43.4g
Valittu annoskoko737g392kcal25.2g50.4g9.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna369g196kcal12.6g25.2g4.8g10.9g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295