Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 801g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Kesäkurpitsa zucchini 2002g361kcal11.2g50.1g8g14g
Paprika punainen 641g188kcal6g28.8g2.6g12.2g
Vihreitä papuja,pakaste1602g481kcal32g72.1g8g38.4g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Feta Patros 200 g801g1906kcal128.6g5.6g152.2g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl120g1081kcal0g0g120.1g0g
Chili paprika punainen96g38kcal1.9g8.6g0g0g
Tomaatti 1201g274kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g9232kcal417g483g593.4g200.4g
Valittu annoskoko7360g4616kcal208.5g241.5g296.7g100.2g
Annoskoko puolitettuna3680g2308kcal104.3g120.8g148.4g50.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939