Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4805g9386kcal898.1g0g648.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2002g2202kcal46.1g80.1g200.2g0g
Tilli, tuore 481g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g23545kcal1927.6g184.2g1705.8g20.2g
Valittu annoskoko7360g11773kcal963.8g92.1g852.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna3680g5886kcal481.9g46.1g426.5g5.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676