Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g4011g2808kcal641.7g0g12g0g
Purjosipuli 1003g230kcal18.1g24.1g2g21.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2005g1203kcal24.1g56.2g100.3g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.3g0.2g2.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro251g77kcal5.3g10.5g1.3g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g9594kcal1380.4g190.2g331.8g63.4g
Valittu annoskoko7360g4797kcal690.2g95.1g165.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna3680g2399kcal345.1g47.6g83g15.9g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968