Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kaurahiutale 640g2395kcal92.8g364.8g46.7g64g
Vehnäjauho, sunnuntai780g2730kcal93.6g553.8g16.4g23.4g
Mansikka, Tuore4000g1720kcal20g336g8g76g
Valkosuklaa panda, levy 130g800g4472kcal67.2g440g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g37000kcal566.2g4075g1987g326.8g
Valittu annoskoko7360g18500kcal283.1g2037.5g993.5g163.4g
Annoskoko puolitettuna3680g9250kcal141.6g1018.8g496.8g81.7g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569