Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2002g400kcal36g44g6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2002g400kcal60.1g40g0g50.1g
Kesäkurpitsa801g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Juusto, Valio arkijuusto561g1850kcal151.4g0g134.5g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1602g1922kcal36.8g76.9g160.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1121kcal76.1g0.1g88.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14736g11660kcal727.2g362g787.2g111.4g
Valittu annoskoko7368g5830kcal363.6g181g393.6g55.7g
Annoskoko puolitettuna3684g2915kcal181.8g90.5g196.8g27.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207