Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g4.7g19kcal0.1g0.9g1.6g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g6.3g16kcal0.7g0.2g1.4g0.1g
Chilikastike original, Felix9g8.3kcal0.2g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Paprika punainen 41g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Chili mausteseos, Old El Paso0.9g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g100g220kcal12g2.6g18g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 31g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g818kcal35g64.6g44.2g11g
Valittu annoskoko738g409kcal17.5g32.3g22.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna369g204kcal8.8g16.2g11.1g2.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030