Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g470g117kcal6.1g19.7g0.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g188g526kcal4.7g6.6g52.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 63g108kcal4.8g1.4g9.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g1535kcal32.2g56.6g128.2g0.2g
Valittu annoskoko737g768kcal16.1g28.3g64.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna369g384kcal8.1g14.2g32.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112