Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4800g816kcal19.2g120g28.8g33.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1600g4000kcal240g49.6g320g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g176g516kcal15.8g29.9g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14752g11095kcal570.8g475.8g774.8g94.4g
Valittu annoskoko7376g5548kcal285.4g237.9g387.4g47.2g
Annoskoko puolitettuna3688g2774kcal142.7g119g193.7g23.6g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175