Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g560g1932kcal117.6g352.8g5.6g89.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g216g1909kcal0g0g216g0g
Sieni tatti, hapero 2400g663kcal43.9g69.6g12g45.6g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g240g710kcal15.8g139.2g8.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g560g2203kcal179.2g0g162.4g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14752g21019kcal836g1374.2g1302.4g337g
Valittu annoskoko7376g10509kcal418g687.1g651.2g168.5g
Annoskoko puolitettuna3688g5255kcal209g343.6g325.6g84.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144