Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2803g4765kcal560.5g0g280.3g0g
Oliiviöljy 98g868kcal0g0g98.1g0g
Voi 98g712kcal1.2g0.4g79.7g0g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Tomaattimurska 2803g824kcal15.7g148.5g5.6g53.3g
Tomaattisose tomaattipyree 210g160kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Soijakastike 252g152kcal13g24g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g35g40kcal0.2g8.1g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14756g15805kcal1231.8g533.6g936.6g156g
Valittu annoskoko7378g7903kcal615.9g266.8g468.3g78g
Annoskoko puolitettuna3689g3951kcal308g133.4g234.2g39g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883