Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)188g38kcal1.1g6.6g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g418kcal9.2g47g17.6g8.6g
Valittu annoskoko738g209kcal4.6g23.5g8.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna369g105kcal2.3g11.8g4.4g2.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181