Tulinen kanakeitto

Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 422 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi150g167kcal34.5g0g3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Ananas, omassa liemessään 25g13kcal0.1g2.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g623kcal84.8g22.8g20.2g5.6g
Valittu annoskoko738g311kcal42.4g11.4g10.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna369g156kcal21.2g5.7g5.1g1.4g
Arvot/100g100g42kcal5.7g1.5g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132376